Sunday, December 5, 2010

Best!

Dah 2 hari berturut-turut aku tengok wayang :D Memang best! Aku pergi dengan pakcik, muksu, dan 2 orang adik aku. Semalam aku tengok cerita NGANGKUNG lakonan Shaheizy Sam. Memang lawak lah cerita tu. Aku bagi five stars untuk cerita tu. hehe. Hari ini pulak, aku tengok cerita AKU TAK BODOH lakonan Amy Mastura dan lain-lain. hehe. Cerita tu best jugak. Enjoy. Disebalik komedi yang cerita tu tunjukkan, cerita tu juga beri banyak pengajaran. Syok habis! Cerita AKU TAK BODOH aku bagi 4 stars je lah. :D

4 comments:

zalikha aeka said...

hehe , nang muka wayang jak ktk . haha , xajak kamek . hahaha

Fafa Rashid said...

hahahha....mun ktk ada kat jb tok,dah lmak dah mek embak ktk nangga wayg sayang oiii.....

zalikha aeka said...

hahahah :P lak ta ga wayang puas puas kat kuching . hehehe

Fafa Rashid said...

okeyh! hehe. p mun nak nangga next year ada susah kit...STPM maaaa...huhu