Tuesday, February 1, 2011

Pupuk Sifat Rajin

Morning blog kesayanganku :)
mwah! mwah!
Rindu kau tau tak? Sampai dalam mimpi kau jumpa aku. aww. So sweet. nyum! nyum!
haha.
ok. Hari ni aku mesti start tanam pastu baja dan siram sifat rajin aku ni.
Dahla kerja rumah cikgu bagi melambak macam barang melambak dalm bilik aku! huh!
Dahla perlu prepare untuk exam next next week pulak tu.
haishhhh. Tension aku kalau macam ni.

Tapi takpe lah. Untuk this year jer. Tahun ni aku ada STPM. huhuhu.
TAKUT!
You guys ada cara tak macam mana study smart? Aku tak reti la. Banyak sangat anasir-anasir tak elok kacau aku bila aku nak study.
Sebagai contoh : Laptop & broadband ni ha! Mula la aku nak online jer kerja.
K la. bye. salam. nanti aku update lagi k :)
daa. take care

2 comments:

miss fatihah said...

study rilek2 tapi jgn malas. ha phm x?hehe

Fafa Rashid said...

hehhe...dah paham dah :D thx for ur pesanan..ngee~